Pa jo imamo! Naša tretja nagrajenka je Mirjam

17. junija je potekalo žrebanje s katerim se je zaključila že tretja nagradna igra, ki je potekala na naši spletni strani. Tudi tokrat je moral vsak posameznik, ki je želel sodelovati v žrebanju za univerzalni aparat Bosch, objaviti recept na www.jemzdravo.si. Gospodinjski aparat je podarilo podjetje BSH Hišni aparati iz Nazarij.

V žreb smo uvrstili vse recepte, ki so bili maja in junija dodani na spletno stran. Srečna nagrajenka je tokrat postala Mirjam Homar iz Kamnika. Mirjam se že veseli uporabe novega aparata, saj nam je zaupala, da se ji je prejšnji aparat ravno pokvaril in da si bo z veseljem pripravila kakšen smoothi ali pa sadni sladoled.

Z nagradnimi igrami bomo seveda nadaljevali, zato imejte beležnico s seboj na vsakem koraku in si zapišite recepte vseh vrst, saj lahko njihova objava tudi vam prinese lepo nagrado. Saj veste, več receptov kot objavite, večja je možnost, da bomo izžrebali prav vaše ime. Za kakšno nagrado se boste potegovali jeseni, boste izvedeli ob začetku nagradne igre, zato bodite pozorni in nas spremljajte tudi na Facebook strani Jem zdravo.


NOVO V GALERIJI

PARTNERJI